PlayStation Home wordt platform voor social games | Gamer.nl

PlayStation Home wordt platform voor social games | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De huidige centrale ontmoetingsplek in Home, de Central Plaza, zal worden vervangen door The Hub. The Hub moet spelers sneller toegang geven tot de games van het platform, die daarnaast ook nog per genre in districten opgedeeld worden. Zo is er een Action- en Adventure-district en een Sportswalk. 

Buser zegt dat de nieuwe richting van Home een grote evolutionaire stap is voor het platform. "Het eerste wat je gaat zien in Home, zijn games. Games worden het hart van Home", zo stelt hij. Buser liet verder weten dat de gemiddelde gebruiker 70 minuten in Home doorbrengt. Sinds de lancering van het platform in 2008 hebben 23 miljoen mensen er gebruik van gemaakt en zijn er 230 games voor verschenen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou