PlayStation Home krijgt games van onafhankelijke ontwikkelaars | Gamer.nl

PlayStation Home krijgt games van onafhankelijke ontwikkelaars | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Door de overeenkomst kunnen onafhankelijke ontwikkelaars over heel de wereld aankloppen bij Codename om hun spel beschikbaar te laten stellen via PlayStation Home. De enige voorwaarde die Sony en Codename stellen aan de games is dat zij "grafische en visuele entertainmentwaarde hebben, zowel voor naar te kijken als om ze te spelen."  

Super Awesome Mountain RPG

In de komende maanden zullen de eerste vier titels hun weg naar Home vinden: Dueling Gentlemen, Minor Battle, Super Awesome Mountain RPG en Cogs. Deze spellen kunnen gespeeld worden op het hoofdplein in Home, de 'Central Plaza'.

"We zijn erg enthousiast over de samenwerking via PlayStation Home, wat ons spellen laat bedenken en maken die buiten de traditionele manier van games ontwikkelen vallen en we kijken er naar uit om te zien welke mogelijkheden daar in de toekomst nog uit voortkomen", aldus mede-oprichter van Codename, Je e Vigil.       


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou