PlayStation All Stars: Battle Royale aangekondigd | Gamer.nl

PlayStation All Stars: Battle Royale aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Onder die personages bevinden zich onder meer Kratos uit God of War, Fat Prince , Parappa the Rapper, Sweet Tooth uit Twisted Metal, Radec uit Killzone en Sly Racoon. Waarschijnlijk zal Nathan Drake uit de Uncharted-serie hier aan worden toegevoegd. Ook komen er een aantal personages uit games van andere uitgevers dan Sony.

De vechters nemen het tegen elkaar op in snelle gevechten die doen denken aan de Super Smash Bros-serie van Nintendo. De arena's waarin gevochten wordt, zijn ook gebaseerd op Sony-games; onder andere God of War, Buzz en Ratchet & Clank zijn vertegenwoordigd. De game draait op zestig frames per seconden.

Al tijden doen er geruchten over deze vechtgame de ronde. Aanvankelijk kwam het idee achter de game naar buiten onder de naam Title Fight, eerder deze maand werd bekend dat dit waarschijnlijk PlayStation All Stars: Battle Royale zou worden.

De game wordt ontwikkeld door Superbot Entertainment en komt uit in het najaar van 2012.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou