Update: PlayStation 5-voorraad Coolblue betreft 200 stuks

Update: PlayStation 5-voorraad Coolblue betreft 200 stuks

Coolblue heeft in totaal 200 PlayStation 5-exemplaren beschikbaar bij lancering. Dat melden anonieme bronnen aan journalist en Gamer.nl-redacteur Ron Vorstermans.

Update: In plaats van losse verkoop worden de consoles verloot onder geïnteresseerden. Klanten kunnen op de productpaginatot woensdagochtend 10:00 uur 'hun schoen zetten', waarna wordt uitgekozen wie de console op 19 november ontvangt.

Origineel bericht:

In beide gevallen gaat het om het totaal van de standaard PlayStation 5 en PlayStation 5 All-Digital. Eerder meldden bronnen dat de voorraad van Coolblue 2000 betrof, maar dat blijkt dus fors minder te zijn.

Aanvankelijk zou Coolblue de console een dag voor de lancering op 19 november in de verkoop doen, maar de winkel overweegt de verkoopdatum uit te stellen. Mogelijk zou dat tot het Sinterklaasfeest zijn wegens de tegenvallende voorraad.

Vanavond zegt Coolblue meer nieuws te delen over de situatie.

De PlayStation 5 lanceert op 19 november.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Die worden verdeeld onder het personeel die het op hun beurt weer met dikke winst doorverkopen..

0

@gebakkenei Ik hoorde de bij cb alles via telefoon verkocht was (Xbox x ) Heb het nooit beschikbaar gezien op de site

0
test

@gebakkenei Precies dit, gebeurd bij elke winkel. Er worden er x aantal voor de medewerkers weg gelegd. Beetje jammer, ook wel begrijpelijk maar erg vervelend. 200 ps5, en dan 100 met disc waarschijnlijk. Gewoon om te janken. Je hebt meer kans op de loterij te winnen, bij wijzen van spreken.

0
test

Die 2 games die ik echt graag wel spelen, kunnen ook nog wel even wachten tot volgend jaar ergens als de PS5 weer normaal voorradig is.

0

Aanbevolen voor jou