De Nederlandse gamesites zijn helemaal focused op de release van de Playstation2 en daarom hebben enkele sites ook alvast een feature online geplaatst over de komende titels.

Onze gewaardeerde collega's van Gamesen hebben een leuk rapport geschreven waarin ze 16 van de nieuwe games bespreken en hierin al een kort voorproefje geven. De voorblik is nu al te lezen en morgen zal de rest van het verhaal online worden geplaatst. Ook DutchGaming maakte een feature waarin ze kort de nieuwe games bekijken en waarderen. Voor het volledige stuk kan je de bespreking lezen op DutchGaming. UPDATE. Gsx heeft ook een lijst met de nieuwe games op hun site geplaatst.Tekken Tag Tournament

De Europese versie van de nieuwe Tekken is enigszins aangepast en verbeterd ten opzichte van de teleurstellende Japanse, maar het blijft een tussenstap op weg naar Tekken 4. Wij raden je aan te wachten op Dead or Alive 2: Hardcore als je houdt van vechtspellen.

Ready 2 Rumble Boxing: Round 2

De Dreamcast had Ready 2 Rumble als launch game, de PlayStation2 heeft het vervolg. Naast Michael Jackson en de familie Clinton als speelbare karakters en tegenvallende graphics, biedt Round 2 weinig nieuws. De lol is er inmiddels een beetje vanaf.

Wild Wild Racing Een van de honden in de PS2-pot. Een off-road racer, van het Britse Rage, die op geen enkele manier indruk weet te maken en je zelfs het idee geeft dat die nieuwe Sony console geen fluit voorstelt.Onze Amerikaanse affiliates van PSX2Central.com zijn natuurlijk ook te bekijken voor meer PS2nieuws. In Amerika zijn ze echter al een beetje van de launch bekomen.