De Nederlandse uitgever Playlogic Entertainment heeft de rechten verkregen om wereldwijd games voor de Playstation 3 op de markt te brengen. Om daarvoor in aanmerking te komen, moet je als uitgever aan een flink aantal eisen kunnen voldoen. Playlogic is dan ook erg trots dat ze van Sony opnieuw het vertrouwen hebben gekregen.

"Het ontvangen van deze rechten is tegelijk een eer en een verantwoordelijkheid.", zegt Dominique Morel van Playlogic. "We zijn reeds hard aan het werk met onze teams om ons de vaardigheden en de tools eigen te maken die nodig zijn om de mogelijkheden van de Playstation 3 ten volle te benutten."

Momenteel bezit Playlogic ook al de rechten om Wii-games uit te geven in Europa en Australië. Voor de Xbox 360 zal men eerst een gameconcept goedgekeurd mogen hebben, voordat ze voor dat platform ook uit mogen geven. Vooralsnog lijkt dat echter vooral een kwestie van tijd, zodat Playlogic ook bij de volgende generatie consoles een 'volwaardige' uitgever zal zijn die alle grote platformen in zijn portfolio heeft.