Playground Games toont maandag meer gameplaybeelden Forza Horizon 5

Playground Games toont maandag meer gameplaybeelden Forza Horizon 5

Maandagmiddag toont Playground Games meer gameplaybeelden van Forza Horizon 5.

Dat laat de ontwikkelaar weten in een nieuwe tweet, die onthult dat de stream de diverse biomen van Mexico toont. De stream betreft de vierde episode van Forza Horizon 5: Let's Go!, waarin de ontwikkelaars van de game verschillende elementen uit de game uitlichten. 

Zo toonde Playground in voorgaande afleveringen hoe het de lucht van de game heeft vastgelegd en hoe het geluid van de auto's met behulp van ray-tracing is aangepakt. Vorige week gaf het nog een korte demonstratie van de in-game audio, die hieronder te zien is.

Forza Horizon 5 verschijnt op 9 november voor Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De stream is maandag 26 juli vanaf 17:00 uur te bekijken.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ziet er echt gruwelijk mooi uit. Jammer dat ik race games echt niks vind.

0
test

@Roy36NL Ja, dat is een probleem. ;) Ik ben er ook een beetje klaar mee tegenwoordig. Speelde vaak met een maat, Gran Turismo dan, voor de replay. Naast elkaar blijven hangen en dan een mooie replay neerzetten.

0

@Raziel wellicht kan ik jullie Assetto Corsa aanbieden met Content Manager! Hierbij kan je op grote custom servers lekker met elkaar rond rijden. Zo mega veel keuzes opties en mogelijkheden in deze game. Overigens custom shaders packs wat ziet deze game er nog mooi uit! Google naar: Assetto Corsa Content Manager

0
test

Forza horizon is een heerlijke serie, ben zelf al jaren klaar met race games maar fh serie begon ik het toch weer op te pakken

0

Aanbevolen voor jou