PlayerUnknown vindt dat PUBG geen prijs voor beste game van het jaar moet krijgen | Gamer.nl

PlayerUnknown vindt dat PUBG geen prijs voor beste game van het jaar moet krijgen | Gamer.nl

Brendan 'PlayUnknown' Greene vindt dat PlayerUnknown's Battlegrounds geen prijs moet ontvangen voor beste game van het jaar.

PlayerUnknown's Battlegrounds is een van de meest gespeelde games van het jaar en staat eerste in de Steam-lijst van games met de meeste spelers die tegelijkertijd het spel spelen. Toch is de game nog steeds in Early Acce , waardoor het zeer ongebruikelijk is dat de game genomineerd is voor beste spel van het jaar voor The Game Awards 2017.

Brendan Greene vertelt IGN dat hij vindt dat zijn game geen prijs zou moeten winnen hiervoor, maar niet omdat het in Early Acce is. Greene is er namelijk van overtuigd dat er veel betere games uitgebracht zijn dit jaar:

"Hoewel ik de prijs graag zou winnen voor het team denk ik dat er veel betere games zijn uitgebracht, zoals The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Horizon: Zero Dawn."

De twee games die hij noemt zijn ook genomineerd voor dezelfde prijs, samen met Persona 5 en Super Mario Ody ey.

De test server 1.0 van PlayerUnknown's Battlegrounds is twee dagen geleden online gekomen, waarna de game eind volgende maand uit Early Acce gaat. Ook wordt het spel dan uitgebracht voor Xbox One.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou