Nieuws
Viewtiful Joe 2

Update: Trailer Project GG verschenen

Spirituele opvolger Viewtiful Joe en The Wonderful 101

Geschreven door Jacco Peek op
Update: Inmiddels is Project GG officieel onthuld via de speciale website van Platinum Games. Hier is ook de eerste trailer uitgebracht die hieronder te zien is.

Het gaat om een korte teaser trailer van anderhalve minuut. In de trailer wordt de stad geteisterd door aliens.Wanneer de game uitkomt en voor welke platformen deze gaat verschijnen is nog niet bekend. Je kan het originele bericht hieronder lezen.

Origineel bericht: In het Japanse tijdschrift Famitsu heeft PlatinumGames Project GG aangekondigd. De game wordt een spirituele opvolger van superheldengames Viewtiful Joe en The Wonderful 101.

De Japanse website Ryokutja plaatste een interview met Bayonetta-bedenker Hideki Kamiya en Atsushi Inaba over de game. Project GG lijkt om een superheld te draaien die kan transformeren tot een reus, en de game moet op verschillende manieren 'spelen met de verwachtingen' van spelers. Ook maken Kamiya en Inaba de vergelijking met de serie Ultraman.

Momenteel werken er ongeveer vijftien mensen aan de game, maar de studio wil uitbreiden naar een team van honderd man. Het is daarnaast de eerste game die PlatinumGames zelf uitgeeft, nadat de studio een aanbod van Tencent afsloeg,en moet op zoveel mogelijk platformen verschijnen.

Aangezien Project GG nog in een vroege ontwikkelfase is, zijn details nog schaars. De game is onderdeel van de Platinum 4, een viertal games dat bij de studio in ontwikkeling is. In het interview onthullen Kamiya en Inaba dat de laatste twee titels geen ports, maar nieuwe games zijn, waarvan de vierde 'erg interessant' is.

Wonderful 101 is de eerste game van de Platinum 4 en verschijnt dit jaar voor Nintendo Switch. Ook is Bayonetta 3 nog steeds in ontwikkeling.

Dit artikel delen:

Lees meer

PlayStation Plus-games voor maart bekend Pc-versie van Horizon Zero Dawn-pc opgedoken op Amazon Frankrijk
1

Reacties op: Update: Trailer Project GG verschenen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Krytuun

    • 26 februari 2020 13:54
    Viewtiful Joe staat nog steeds in mijn top 10 beste games ooit. Echt een ontzettend dikke aanrader. Ik ben blij dat er een spiritueel vervolg komt.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.