PlatinumGames bloedserieus over hervatten Scalebound-ontwikkeling

PlatinumGames bloedserieus over hervatten Scalebound-ontwikkeling

PlatinumGames-ontwikkelaar Hideki Kamiya heeft aangegeven bloedserieus te zijn over zijn wil om de ontwikkeling van het geannuleerde Scalebound weer op te pakken.

Vorige week meldde PlatinumGames-CEO Satsushi Inaba aan IGN: "Kamiya zegt constant dat hij Scalebound wil maken. (...) Dus ik wil er eens fatsoenlijk met Microsoft over praten." Hideki Kamiya, die de ontwikkeling van de geannuleerde game leidde, meldde vervolgens: "Phil! Laten we er samen werk van maken!" Daarmee refereerde hij naar Phil Spencer, hoofd van Xbox.

Inmiddels heeft Kamiya in een interview met VGC laten weten dat zijn opmerking serieus opgevat kan worden. "Ik heb veel interviews gedaan sinds het project werd geannuleerd en ik heb al vaker gezegd dat ik het terug wil brengen. (...) Het is geen grapje: ik ben er bloedserieus over."

Kamiya werd door VGC gevraagd of hij al in gesprek is met Microsoft over Scalebound. "Ik kan niets bevestigen of ontkennen, maar we zouden met Microsoft in overleg kunnen zijn. Maar we zouden ook met Nintendo, Sony, Capcom, Konami of wie dan ook kunnen praten!"

Scalebound was een third person actie-rpg van PlatinumGames. De game ging in 2013 in ontwikkeling als een exclusieve game voor Xbox One en pc. In 2017 moest de game uitkomen, maar in januari van dat jaar werd aangekondigd dat de game geannuleerd was.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dat zal wel heel cool zijn

0
test

Ik ben ook bloedserieus als ik zeg dat ik graag Scalebound wil zien verschijnen.

0

Aanbevolen voor jou