Platinum onderzoekt mogelijkheden Switch-versie The Wonderful 101

Platinum onderzoekt mogelijkheden Switch-versie The Wonderful 101

Ontwikkelaar PlatinumGames laat weten dat het met "een hoop verschillende" mensen praat over de mogelijkheden van een Switch-versie van Wii U-game The Wonderful 101.

"The Wonderful 101 is iets dat erg dicht bij ons hart ligt", vertelt studiohoofd Atsushi Inaba aan VideoGames Chronicle. "En dus praten we met een hoop verschillende mensen over wat het is en wat het betekent. We hebben een hoop informatie gewonnen en het enige dat ik nu kan zeggen is dat ik blij ben dat we dat hebben gedaan. Ik ben blij dat we met veel verschillende mensen hebben gepraat."

The Wonderful 101 verscheen oorspronkelijk op de Wii U en laat gamers met 101 verschillende helden tegelijk spelen. De helden lopen in een grote groep en vallen vijanden aan, maar kunnen ook gecombineerd worden voor krachtige moves. Het kleurrijke spel verkocht niet naar verwachtingen. PlatinumGames werkt voor de Switch verder nog aan Bayonetta 3 en het in augustus te verschijnen Astral Chain.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Echt een super leuke game, ik zit al een tijdje te hopen op een Switch release nadat ze een teaser plaatje hadden gepubliceerd vlak na de Bayonetta Switch onthulling.

0

Aanbevolen voor jou