Nieuws

Sony Santa Monica werkt aan Bound voor PS4

Trailer toont dansend hoofdpersonage

Geschreven door Lucas May op

De platformer Bound van Sony Santa Monica is vandaag aangekondigd. Op PlayStation Blog is de eerste informatie verschenen, samen met eerste screenshots en een trailer.

Bound wordt ontwikkeld door Plastic Studios in samenwerking met Sony Santa Monica. Game director Michal Staniszewski beschrijft dit project als een “3D platformer ontworpen voor mensen die zich meer willen concentreren op de verhalende kant van games.” In Bound besturen spelers een vrouwelijk personage die zichzelf voortbeweegt door te dansen.

Optimalisatie is volgens Staniszewski een prioriteit tijdens de ontwikkeling. Wanneer Bound verschijnt is nog onduidelijk.

Bron: PlayStation Blog

Dit artikel delen:

Lees meer

'Nintendo NX wordt vernieuwend, geen nieuwe Wii of Wii U' Pokémon Rumble World krijgt fysieke versie zonder microtransacties
1

Reacties op: Sony Santa Monica werkt aan Bound voor PS4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • casualkiller

    • 3 december 2015 17:36
    Dit is de maker van de techdemo 'Linger in shadows en de move-game 'Datura' op de ps3, en een welbekende demoscener. (bekend als 'Bonzai') , altijd tof als dit soort personen de ruimte en vrijheid krijgen van Sony om een ultra-niche game te maken.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.