Plants vs. Zombies verscheen in 2009 voor de PC en is in de tussentijd voor diverse andere platformen verschenen. De game is ondertussen beschikbaar voor Xbox 360, iPhone, iPad, Android-toestellen en Nintendo DS. Wanneer de titel volgende maand precies komt voor PSN en hoeveel de game gaat kosten, is nog niet bekend.

Andere PSN-titels

Naast Plants vs. Zombies maakte Sony Online Entertainment nog een aantal andere titels bekend die binnenkort verschijnen voor het PlayStation Network. De eerste titel is Acceleration of Suguri X Edition, een vechtgame met gigantische robots. In Slam Bolt Scrappers van Fire Hose Games moeten spelers proberen wolkenkrabbers te bouwen en voorkomen dat deze worden neergehaald door vijanden.

Akami Village is een strategiegame, afkomstig van NinjaBee, waarin spelers een stad moeten opbouwen en grondstoffen moeten beheren. In Sideway gaan spelers aan de slag met het 2D-personage Nox in een 3D New York. Ten slotte is er de side-scrolling exploratiegame Rochard van Recoil Games. Exacte releasedata en prijzen van deze games heeft Sony niet bekendgemaakt.