Nieuws
Planet Coaster

Planet Coaster krijgt Ghostbusters-uitbreiding

Meest ambitieuze uitbreiding tot nu toe

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
In de nieuwe Ghostbusters-uitbreiding van Planet Coaster kunnen spelers aan de slag in een door een verhaal gedreven scenario. Ook is er een korte trailer uitgebracht van de uitbreiding.

Frontier Development heeft aangekondigd dat Planet Coaster een nieuwe uitbreiding krijgt, die in het teken staat van Ghostbusters. Volgens de ontwikkelaar is het de meest ambitieuze uitbreiding van het spel tot nu toe, met onder andere authentieke decorstukken en geluiden die rechtstreeks uit de originele Ghostbusters-film van 1984 komen.

De nieuwe uitbreiding van Planet Coaster bevat nieuwe mechanics, attracties, decorstukken, geluiden en een door een verhaal gedreven scenario. Het scenario laat spelers een pretperk bouwen terwijl deze wordt geteisterd door spookachtige problemen en is ingesproken door Dan Aykroyd, de stemacteur van Raymond Stantz in de Ghostbuster-franchise. Ook bekende personages als Slimer en Stay Puft Marshmallow Man en de iconische ECTO-1-auto maken hun opwachting in het nieuwe scenario.

Planet Coaster: Ghostbusters wordt binnenkort uitgebracht, maar heeft nog geen releasedatum. Wel is bekend dat de uitbreiding 14,99 euro gaat kosten. Vorige maand werd ook Planet Zoo aangekondigd door Frontier Development, waarin spelers niet een pretperk, maar een dierentuin kunnen bouwen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Star Wars: Rogue Squadron nagemaakt door fans in Unreal Engine Capcom-producent over korte laadtijden en vr-functionaliteiten PlayStation 5
0

Reacties op: Planet Coaster krijgt Ghostbusters-uitbreiding

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.