Nieuws
PixelJunk Monsters

PixelJunk Monsters vanaf vandaag beschikbaar op Wii U

Samen torens bouwen in co-op-modus

Geschreven door Alicia Tai op

PixelJunk Monsters is vanaf vandaag beschikbaar op Wii U in Europa. De game is digitaal te downloaden via de eShop of via Nintendo's website.

In PixelJunk Monsters is het de bedoeling om een kudde Tiki Babies te beschermen tegen een horde naderende monsters.  De speler moet hiervoor diverse torens bouwen met unieke eigenschappen. Zo zijn er torens die vuur spuwen, de vijand bevriezen of een stortbui van pijlen laat neerkomen op de monsters.

De tactische tower defense-game kwam oorspronkelijk in 2008 uit voor PlayStation 3 en is daarna ook op andere platformen verschenen. De Wii U-versie bevat ook een co-op modus, waarmee twee spelers tegelijkertijd torens kunnen bouwen.

PixelJunk Monsters is vanaf vandaag te koop in de Nintendo eShop of op Nintendo's website en heeft een digitaal prijskaartje van 8,99 euro.

Bron: Nintendo

Dit artikel delen:

Lees meer

Pc-versie 2D actie-rpg Salt and Sanctuary nu uit League of Legends-moederbedrijf gaat een eigen console uitbrengen
2

Reacties op: PixelJunk Monsters vanaf vandaag beschikbaar op Wii U

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Baukereg

  • 19 mei 2016 13:08
  "De tactische tower defense-game kwam oorspronkelijk in 2008 uit voor pc en is daarna ook op andere platformen verschenen."

  Wait, what? De game was in eerste instantie een playstation exclusive, uitgekomen in 2008. Pas in 2013 is de PC versie uitgebracht, en nu dus ook een WiiU versie (late to the party).

  Overigens een erg leuke game. Het is tower defense dus verwacht niks revolutionairs, maar deze game heeft een hele relaxte chill-out sfeer. En als je voor de challenges gaat ook nog eens heel uitdagend.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  AliciaTai

  • 19 mei 2016 13:20
  @Baukereg Je hebt gelijk, ik zat niet op te letten! Volgens mij heb ik hem zelfs toen voor PlayStation 3 gekocht. Het is aangepast ;)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.