Piranha Plant beschikbaar in Super Smash Bros. Ultimate, kan savefiles beschadigen

Piranha Plant beschikbaar in Super Smash Bros. Ultimate, kan savefiles beschadigen

Vanaf vandaag kunnen spelers Piranha Plant downloaden in Super Smash Bros. Ultimate. Meerdere spelers hebben echter gemeld dat het nieuwe personage de savefiles in een specifieke modus kan beschadigen.

Piranha Plant is de eerste dlc-vechter die wordt toegevoegd aan de game sinds de lancering. Spelers die tot en met januari de game hebben gekocht, ontvangen een code om het personage binnen te halen. Desalniettemin heeft de toevoeging bij meerdere spelers voor problemen gezorgd.

Zo ervaren spelers problemen met de beschadiging van savefiles binnen de game. Deze beschadigingen kunnen optreden als spelers Piranha Plant gebruiken in de All-Star-modus van Smash Ultimate. De oorzaak van dit probleem is momenteel onbekend, maar het is aan de raden de vechter niet in te zetten in de modus.

Watch on YouTube

Het is niet de eerste keer dat dit probleem zich voordoet in een Super Smash Bros.-game. Zo werd hetzelfde probleem ervaren toen Mewtwo werd toegevoegd als dlc-vechter aan Super Smash Bros. U. Wanneer de pokémon werd ingezet in de 10 Man Smash-modus, raakte savefiles vamn sommige spelers beschadigd.

Spelers kunnen tot en met 31 januari Piranha Plant gratis verkrijgen wanneer Super Smash Bros. Ultimate wordt aangeschaft. Daarna kan Piranha Plant nog steeds verkregen worden in de vorm van betaalde dlc.

Afgelopen december onthulde Nintendo Joker uit de Persona-franchise als eerste dlc-vechter voor de Fighters Pass in Super Smash Bros. Ultimate. Momenteel gaan er geruchten over de andere vier dlc-vechters, waaronder de toevoeging van Erdrick uit Dragon Quest-franchise. Wanneer Nintendo de volgende dlc-vechter onthult is nog niet bekend.

Super Smash Bros. Ultimate is verkrijgbaar op Nintendo Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

😱 heb net twee weken geleden alle challanges en spirits gehaald. Misschien maar even wachtten met downloaden 😅

0
test

@Jumpman zolang je geen all star mode met piranha doet is niks aan het handje

0

Aanbevolen voor jou