Pikmin 4 verschijnt op 21 juli

Pikmin 4 verschijnt op 21 juli

Pikmin 4 is vanaf 21 juli verkrijgbaar voor Nintendo Switch, zo werd tijdens de Nintendo Direct-uitzending onthuld.

Tijdens de presentatie werden nieuwe gameplaybeelden van het spel getoond. Zo is er een nieuwe Pikmin-soort in de vorm van ijs-Pikmin en kunnen spelers ook een klein hondje genaamd Oatchi inschakelen om te helpen - bijvoorbeeld om water te overbruggen.

Het lijkt er op dat er in dit deel ook gameplaysegmenten zitten die zich 's nachts afspelen - in voorgaande games moesten de Pikmin en spelers voor het donker terug zijn in het schip.

Pikmin 4 werd afgelopen najaar tijdens een Nintendo Direct-uitzending onthuld. Toen liet het bedrijf al weten dat de game dit jaar op Nintendo Switch zou verschijnen.

De Pikmin-reeks bestaat sinds het eerste deel dat op de GameCube uitkwam en laat spelers kleine, plantaardige wezentjes commanderen om bijvoorbeeld vijanden aan te vallen en bruggen te bouwen.

Watch on YouTube
Pikmin 4

Pikmin 4 kopen?

Kopen voor Nintendo Switch

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Hey, ik had net op jou gereageerd omdat je dat ook al zei over de gehele presentatie. En nu ben je hier weer en zeg je precies hetzelfde. Dat is volgens mij niet de bedoeling. Je hebt duidelijk gemaakt dat er niks voor je bij zit, haha :D Ontopic: Ik heb zelf nog nooit een pikmin game gespeeld maar denk dat ik deze wel ga checken. Ziet er uit als een game die je af en toe op pakt en rustig kan spelen met veel plezier :-)

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Maar misschien kun je dan beter wat positiviteit uitstralen, want zie onder veel artikels dat je juist erg negatief bent. Zoals je het nu hier zo zegt vind ik veel leuker en vriendelijker om te lezen. Moet je natuurlijk helemaal zelf weten, want ik heb niks te zeggen over jou natuurlijk! :D Maar 'tis een vriendelijke tip haha :D

0

Aanbevolen voor jou