Nieuws

Pikmin 3 Deluxe voor Nintendo Switch onthuld

Game verschijnt op 30 oktober

Geschreven door Michel Musters op
De Wii U-game Pikmin 3 komt in Deluxe-uitvoering naar de Nintendo Switch.

Dat heeft Nintendo gisteren onthuld. Het spel komt vanaf 30 oktober zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar. Pikmin 3 Deluxe kan nu alvast digitaal gereserveerd worden via de Switch eShop.

Pikmin 3 Deluxe bevat alle content uit de oorspronkelijke game, inclusief de extra missies die als downloadbare content voor de game verschenen. Ook zitten er nieuwe zijmissies in het spel, alsmede een nieuwe moeilijkheidsgraad en de mogelijkheid om heel de game met een vriend of vriendin te spelen.

Pikmin 3 verscheen eerder al voor de Wii U en laat spelers met drie astronauten de plantaardige wezentjes kweken om ze het zware werk te laten opknappen. Pikmin volgen de speler en kunnen bruggen bouwen, muren afbreken, vijanden uitschakelen en voedsel terug naar het ruimteschip dragen. Er gingen al geruime tijd geruchten dat Pikmin 3 naar de Switch overgezet zou worden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Soulslike-game Mortal Shell verschijnt later deze maand Jaarlijkse strijd tussen AMD en Nvidia is al begonnen
3

Reacties op: Pikmin 3 Deluxe voor Nintendo Switch onthuld

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  PietS.

  • 6 augustus 2020 08:46
  Toch wel echt leuk, die shadow drop aankondigingen! :)

  Verder kan ik begrijpen dat mensen die de game al gekocht hebben voor de Wii U, deze versie links laten liggen, aangezien het gewoon een enhanced port is.

  Ik ga 'm wel aanschaffen, aangezien ik Pikmin 3 nooit gekocht/gespeeld heb voor/op de Wii U. Voor mij zal het dus een compleet nieuwe (en nu dus iets uitgebreidere) ervaring zijn!

  Verder heeft iedereen het recht om te blijven "klagen" m.b.t. Wii U ports voor de Switch, maar aangezien de Switch userbase NU AL +/- 5x groter is dan de Wii U userbase, snap ik de keuze -vanuit Nintendo's kant- wel. Nintendo wil dat hun vergeten Wii U exclusives een nieuwe kans krijgen en voor een nieuwe groep gamers beschikbaar worden.
  Al gekocht of vind je het te duur? Lekker links laten liggen en doorrr.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Roy36NL

  • 6 augustus 2020 08:51
  @PietS. Precies de WII U was niet voor iedereen ik heb er wel veel plezier uitgehaald. Switch is zo’n succes denk ook met een geheel nieuwe doelgroep erbij dat ze zulke spellen ook willen introduceren bij dat nieuwe publiek

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  PietS.

  • 6 augustus 2020 08:54
  @Roy36NL

  Exactemundo!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.