Phil Spencer ziet het kopen van games niet zomaar verdwijnen

Phil Spencer ziet het kopen van games niet zomaar verdwijnen

Wat Xbox-hoofd Phil Spencer betreft zullen abonnementsservices zoals Game Pass het kopen van games niet zo snel volledig vervangen.

Dat meldt hij aan The Verge. "We hebben niet een visie waarbij iedereen ons 15 dollar per maand betaalt. Het abonnementsmodel is interessant voor bepaalde typen games en voor bepaalde consumenten. Hiermee diversifiëren we de manieren waarop mensen hun bibliotheek aan games kunnen opbouwen of hoe makers hun klanten kunnen bereiken met de content die ze bouwen."

Hij vervolgt: "(De verkoop van games) zal altijd onderdeel van de industrie blijven wat mij betreft. Ik denk dat mensen die games kopen en daar eigendom over hebben nog jarenlang een belangrijk onderdeel van de industrie blijven."

Wat Spencer betreft is het aanbieden van keuzes belangrijk: "Onze klanten de manier waarop ze spelen laten kiezen is voor ons fundamenteel bij het maken van keuzes. Daarom brengen we games niet exclusief via het abonnement uit en proberen we mensen niet te weerhouden van het kopen van games. Ik hou ervan wanneer mensen hun games kopen, dat is fantastisch. We vinden het ook fijn wanneer mensen lid worden. We willen meer mensen meer games laten spelen en het voor iedereen zo makkelijk mogelijk maken."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik merk ook dat ik ondanks dat ik al meer dan drie jaar GamePass heb, ik toch games blijf kopen. Sowieso omdat ik sommige games gewoon zsm wil hebben, maar ook omdat ik eigenaar wil zijn. Het enige wat ik mij kan voorstellen is dat door de GamePass een backlog ontstaat waardoor ik later een game koop, die ik niet heel erg meteen hoef te hebben.

0
test

game pass of niet, koop de game toch wel. Stel je voor dat het namelijk van je gamepass verdwijnt. Das kut.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Waar is Forza Motorsport 7 dan?

0

Aanbevolen voor jou