Phantasy Star Universe op PC en PS2 gaat in maart offline | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Een medewerker van Sega meldt in het het officiële gameforum dat iedereen die nog een abonnement heeft op Phantasy Star Universe vanaf 29 januari gratis door kan spelen totdat de servers eind maart offline gaan. Vanaf 29 januari kunnen dan ook geen nieuwe abonnementen afgesloten worden.

De Xbox 360-versie van de game staat buiten schot en kan ook na maart gespeeld blijven worden. Sega meldt bovendien dat de game nieuwe content krijgt, al heeft de uitgever nog niets specifieks aangekondigd.

Uniek

Phantasy Star Universe is het vervolg op de Phantasy Star Online-games en laat spelers met maximaal zes personen een fantasierijke wereld ontdekken. Hoewel er een volledige singleplayer in de game zit, is voor veel spelers de online multiplayer het enige waar Phantasy Star Universe om draait. Uniek aan deze multiplayer is dat gamers op PlayStation 2 en PC met elkaar kunnen spelen.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou