Phantasy Star Online 2 komt eind deze maand naar pc in de VS

Phantasy Star Online 2 komt eind deze maand naar pc in de VS

Phantasy Star Online 2 is vanaf 27 mei beschikbaar voor pc in de Verenigde Staten, zo heeft Sega laten weten.

De game verscheen oorspronkelijk in 2012 in Japan. Eerder dit jaar verscheen het spel ook in het Westen op Xbox One, en op 27 mei is de pc-versie aan de beurt. Wel geldt dit alleen nog maar voor de Verenigde Staten - er zijn vooralsnog geen plannen om de game naar Europa te brengen.

Phantasy Star Online 2 biedt een groot universum met diverse werelden. Spelers stellen hun eigen personage samen en kunnen met elf andere spelers de wereld verkennen en het opnemen tegen allerlei vijanden. De pc-versie ondersteunt cross-play met Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vertellen jullie er wel even bij dat dit alleen geld voor Noord Amerika en dat de game vooralsnog GEEN Europese release krijgt?

0
test

@darkmanwls Je hebt helemaal gelijk helaas :(

0
test

@MichelMusters Inerdaad erg helaas, ik wacht hier al jaren op na de games op de dreamcast en de psp.

0
test

@darkmanwls Klopt ja, raar dat ze dit niet vermelden op gamer.nl Wel is het nu al mogelijk om met de Xbox op de US servers te spelen, ze hebben namenlijk geen IP blockade voor andere landen opgezet. Mogelijk is dit ook het geval straks voor de PC aangezien ze hebben gezegt dat er crossplay mogelijk is tussen Xbox en Win10.

0
test

@incarnatus Ik hoop inderdaad dat ik m hier ook zal kunnen spelen al is t dan op de amerikaase servers. En hopen dat dit geen enorme lag op gaat leveren.

0
test

Heeft maar 8+ jaar geduurd voordat ik hier eindelijk in kan duiken...... Oh wacht, nog steeds niet hier in Europa..... Dit is te slecht voor woorden.

0

Aanbevolen voor jou