PGA Tour 2K23 verschijnt in oktober

PGA Tour 2K23 verschijnt in oktober

2K Games brengt PGA Tour 2K23 op 14 oktober uit, zo heeft het bedrijf aangekondigd.

Drie dagen eerder komen echter de Deluxe Edition en een Tiger Woods Edition van de game uit. Mensen die het spel dus iets eerder willen spelen kunnen die edities aanschaffen. Tiger Woods komt ook op de cover van de game te staan. Hieronder is een nieuwe trailer te bekijken.

EA heeft jarenlang de PGA Tour-reeks gemaakt en werkte daarvoor langdurig samen met Woods. In 2013 besloten de uitgever en de sporter de samenwerking echter te staken. Nu keert Woods dus terug naar games bij concurrent 2K. Hij is ook speelbaar in de game en was adviseur voor het ontwikkelteam. De samenwerking tussen 2K en Woods werd vorig jaar al aangekondigd.

Mensen die de game reserveren kunnen ook als basketballet Michael Jordan spelen. Daarnaast kan men zijn of haar eigen golfer maken, alsmede zelf golfbanen ontwerpen. Andere golfers in de game zijn onder andere Lexi Thompson, Justin Thomas, Collin Morikawa en Brooke Henderson.

PGA Tour 2K23 komt naar Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. 2K Games gaat ook de Clubhouse Pass voor de game uitbrengen, een soort Battle Pass die uit drie tiers bestaat: een gratis versie, een Premium-editie van 10 euro en de Premium+-tier van 20 euro.

EA werkt overigens ook aan een eigen PGA Tour-game. Daarvan is duidelijk dat het spel niet voor het voorjaar van 2023 uitkomt. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou