'Persona 6 komt exclusief naar PlayStation 5'

'Persona 6 komt exclusief naar PlayStation 5'

Persona 6 is bij Atlus mogelijk exclusief in ontwikkeling voor PlayStation 5.

Dat claimt insider Nate the Hate te hebben vernomen in een nieuwe aflevering van zijn podcast. De hoofddelen in de Persona-reeks lanceren meestal exclusief voor Playtation-consoles, dus heel verrassend zou dat niet zijn, al is officieel nog niets aangekondigd.

In dezelfde podcast meldt Nate the Hate ook dat Persona 4 Golden dit jaar zowel naar PlayStation 4 en Nintendo Switch komen. Ook zou er gewerkt worden aan een remaster van Persona 3 Portable voor meerdere platforms. Ook deze geruchten zijn nog niet bevestigd.

Gisteren bleek al dat Nate the Hate in de podcast claimt dat er dit jaar een remaster van Metroid Prime naar de Switch komt en dat Nintendo aan een nieuwe Fire Emblem-game werkt.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wetende dat er een gigantische poll is geweest over Persona games op Switch, heb ik er weinig vertrouwen in dat Persona 6 een exclusieve release op de PS5 gaat worden. Niet dat het mij zal raken, ik heb toch al een PS5 kunnen bemachtigen en kijk erg uit naar deel 6.

0
test

Is dit nieuws? Alle Persona games zijn PS exclusive. Geloof dat enkel Persona 4 ver na release ook op PC uitgekomen is. Of bedoelt ie hiermee dat ie niet naar PS4 zal komen?

0

Aanbevolen voor jou