Persona 5 in ontwikkeling bij Atlus | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Katsura Hashino, de regi eur van onder andere Persona 3 en Persona 4, bevestigt dat Atlus aan Persona 5 werkt. "We willen dingen toevoegen die fans verwachten van een nieuw deel in de reeks", zegt Hashino. Hoewel Hashino regi eur was van voorgaande delen in de reeks, is aangekondigd dat Shoji Meguro de regi eur wordt van Persona 5. Meguro heeft zich eerder ook al bezig gehouden met het produceren van de soundtracks voor Atlus games.

Persona 4

Op 13 maart is het laatste nieuwe deel in de Persona reeks op de PlayStation 2 in Europa uitgekomen. Het is een RPG die draait om een jongeman die van de grote stad naar het platte land verhuisd om bij zijn oom te gaan wonen. Hij wordt doelwit van een serie misdaden en het doel van de game is om deze op te lo en. Hoewel dit het hoofddoel is, speelt het onderhouden van een sociaal leven ook een grote rol in de game. Het gedrag van de speler op school heeft invloed op het verdere verloop van de game.
 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou