Persona 4 mogelijk naar Xbox 360, met Kinect | Gamer.nl

Persona 4 mogelijk naar Xbox 360, met Kinect | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op de site van de game staat het logo van de PlayStation Vita, en in de copyright-verklaring worden een aantal PlayStation-merken aangehaald. Deze verklaring vermeldt echter ook het copyright op Xbox 360 en Kinect, wat er mogelijk op wijst dat er een Xbox 360-release voor Persona 4: The Golden op de planning staat.

Weblog Kotaku heeft ontwikkelaar en uitgever Atlus om een reactie gevraagd, maar nog geen antwoord gekregen. Het zou ook om een fout kunnen gaan. Persona 4: Golden is de PS Vita-versie van de PlayStation 2-game Persona 4. De game bevat nieuwe animaties, de personages hebben nieuwe stemmen en het is mogelijk via Wi-Fi vrienden op te roepen in het spel. De Vita-game komt in de herfst naar de Verenigde Staten, er is nog geen Europese uitgever voor de titel.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou