Persona 4 Golden komt mogelijk naar pc

Persona 4 Golden komt mogelijk naar pc

Persona 4 Golden komt mogelijk deze week uit op de pc. Dat beweert een dataminer op Twitter.

Atlus tweette begin deze week al dat ze iets nieuws te delen hebben tijdens de PC Gaming Show aanstaande zaterdag. Vervolgens deelde dataminer, Pavel Djundik, dat hij wat informatie heeft gekregen waaruit blijkt dat Persona 4 Golden inderdaad naar Steam komt.

Op dit moment heeft Atlus nog maar één game op hun Steam-ontwikkelaars-pagina staan, namelijk Catherine Clasic. Deze game was vooraf aan de Steam-release ook enkel op de PlayStation 3 en de Xbox 360 te spelen. Persona 4 kwam in 2008 uit op de PlayStation 2, vier jaar later kwam de game met een uitbreiding uit op de PlayStation Vita met de naam Persona 4 Golden. Nu lijkt de game naar pc te komen.

In Persona 4 spelen spelers als een stille scholier die een jaar in een slaperig Japans stadje komt te wonen. Als tiener-zijnde moet er ook gewoon naar school gegaan worden, waar de speler een groep schoolgenoten tegenkomt die later onderdeel van de party kunnen worden of zelfs iets meer. Tussen de lessen door moeten er ook levens gered worden, zeker als er, in de Golden-editie van het spel, mensen verdwijnen wanneer ze een bepaald tv-programma kijken.

Er is nog geen officiële aankondiging geweest van Persona 4 Golden op de pc, dus het is nog niet zeker of deze informatie klopt.

Persona 4

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik was de progressie van de vita emulatie al een tijdje aan het volgen, want om 1 game te spelen ga ik niet zo'n ding aanschaffen. Als dit verhaal klopt, maakt dit men dag goed

0

Aanbevolen voor jou