Performance Disney Dreamlight Valley verbeterd door update

Performance Disney Dreamlight Valley verbeterd door update

De update die vandaag uitkomt voor Disney Dreamlight Valley verbetert de performance van het spel.

Dat blijkt uit de patch notes. De Missions in Uncharted Space-update moet het spel op alle platformen stabieler maken. De Nintendo Switch-versie wordt daarbij in het bijzonder genoemd. Volgens de makers zou die versie na de update een stuk vloeiender moeten lopen. Verder is de game ook geverifieerd voor de Steam Deck, is de installatiegrootte verkleind en zijn laadschermen verkort.

Na de update is het ook mogelijk om een hoop van de openhaarden in de game handmatig aan te steken. Dat geldt niet voor de Horned Tavern Fireplace, Cozy Fireplace, Antique Furnace en Celestial Fireplace. Verder wordt het aanbod van Kristoff vergroot en is de distributie van hout verbeterd. Daardoor moet het vinden van hout minder willekeurig aanvoelen. Tot slot is het nu mogelijk om beesten meerdere keren per dag te voeren. Alle veranderingen zijn hier terug te lezen.

Het betreft de tweede grote content-update voor Dreamlight Valley nadat in september Scars Kingdom werd toegevoegd. In september werd het Toy Story-rijk voor de game al getoond tijdens de Disney & Marvel Games Showcase. Spelers kunnen na de update in ieder geval de slaapkamer van Andy uit de Toy Story-films verkennen en ook met Woody en Buzz samenwerken. Ook wordt Stitch uit Lilo and Stitch aan de game toegevoegd.

In het free-to-play Disney Dreamlight Valley doen spelers met een eigen avatar een dorpje aan dat vernietigd is door een mysterieuze gebeurtenis genaamd The Forgetting. Spelers moeten dit dorpje weer naar eigen smaak opbouwen en het mysterie achter deze gebeurtenis achterhalen. Ook worden er banden gecreëerd met diverse bekende Disney- en Pixar-personages. De game is speelbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

"In het free-to-play Disney Dreamlight Valley" - hm nog niet. Het kost je nu 30 euro op PC. Het wordt ooit free to play.

0
test

@gimbal2 Als het goed is begin 2023 komt er een free base versie.

0
test

Hoop vooral op minder crashes.

0
test

@AgeQned ja de vorige update zou dat ook gefixed zijn maar mijn vrouw is inmiddels zelfs gestopt met spelen, hopelijk fixed deze update de crashes nu echt.

0
test

@sandervs gisteren gespeeld op de Switch en in 3 uren spelen geen crash gehad, dus tot nu toe een grote verbetering.

0

Aanbevolen voor jou