De games-industrie in landen uit het voormalig Oostblok bloeit steeds verder op door titels als Mafia, Hidden and Dangerous (1 & 2) en het aankomende S.T.A.L.K.E.R. Ook You Are Empty kan mogelijk in dit rijtje geplaatst worden, aangezien de tot nu toe verschenen screenshots en informatie er niet om liegen.

You Are Empty laat spelers in een fictieve wereld vijftig jaar terug in de tijd keren, een tijd waarin Stalin de macht over de wereld heeft overgenomen en er ook nog eens een wetenschappelijk experiment uit de klauwen is gelopen. Door de onkunde van de wetenschappers lopen er nu allerlei mutanten door de wereld heen, die jij als speler een derde (of tweede, het ligt er natuurlijk maar aan wat voor gespuis op je af komt) oog mag bezorgen.

Onlangs liet uitgever 1C Company de E3 trailer van de First Person Shooter op het internet los, welke ons een kijkje in de angstaanjagende wereld van You Are Empty biedt. Als de game gelijk staat aan de kwaliteit van de trailer dan kunnen we onze borst nat maken, aangezien je in de movie op een uiterst fijngevoelige manier kennis maakt met de situatie in You Are Empty. De trailer weegt 48 MB en is hier te downloaden.