Perfect Dark krijgt extra besturingsopties | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De shooter wordt eind april voorzien van de zogenaamde "Legacy"- en "Southpaw"-opties. Southpaw is speciaal ontworpen voor linkshandige gamers en draait de functionaliteiten van de twee analoge sticks om. De linkerstick wordt gebruikt om rond te kijken en de rechterstick is voor het besturen van het personage. De Legacy-besturing combineert de functies van de sticks op een onconventionele manier. Met de linkerstick kan de speler naar voren en naar achteren lopen en naar links en naar rechts kijken. Met de rechterstick kan het personage opzij lopen en naar boven en onderen kijken.

Remake

Perfect Dark kwam vorige maand uit voor Xbox Live Arcade. De shooter is een remake van de gelijknamige game voor Nintendo 64 uit 2000. De game is grotendeels onaangepast gebleven, met name de graphics zijn opgepoetst. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou