De releases zijn een onderdeel van Microsoft's Block Party-actie. Onder deze noemer vallen ook de releases van de Xbox Live Arcade-games Toy Soldiers op 3 maart en Scrap Metal op 10 maart. De drie spellen kosten tussen de 800 en 1200 Microsoft-punten en de de Game Room is een gratis applicatie.

Game Room

De Game Room is een virtuele arcadehal voor Xbox en Windows Live waarin spelers met hun Avatar kunnen rondlopen en gamen. In de Game Rooms kunnen retrogames gespeeld worden. Bovendien kunnen spelers competities opzetten met Xbox Live-vrienden. Iedereen kan zijn of haar eigen arcaderuimte bouwen en vrienden uitnodigen.

Onlangs werd bekend dat er geen gewelddadige spellen beschikbaar zullen zijn voor de Game Room, en dat spelers retrogames die ze eerder op Xbox Live hebben aangeschaft niet kunnen overzetten naar hun arcadehal. Games voor de Game Room kosten 400 Microsoft-punten (4,65 euro) om ze op zowel de Xbox 360 als de PC speelbaar te maken, 240 Microsoft-punten (2,80 euro) voor een game op één systeem en 40 Microsoft-punten (bijna 50 cent) voor 'twee kwartjes' aan speeltijd.