Nieuws
Cyberpunk 2077

Peralez-verhaallijn in Cyberpunk 2077 wordt niet voortgezet in dlc

De verhaallijn moest echt zo eindigen in de hoofdgame

Geschreven door Michel Musters op
In de aankomende Cyberpunk 2077-uitbreiding Phantom Liberty wordt de verhaallijn rondom het personage Jefferson Peralez niet voortgezet.

Dat heeft missieregisseur Paweł Sasko bevestigd bij het beantwoorden van vragen van fans. Peralez komt voor in de 'I Fought the Law'- en 'Dream On'-missies, en laatstgenoemde missie eindigt relatief adrupt, waardoor veel spelers zich afvroegen of deze verhaallijn niet afgemaakt was omdat er bijvoorbeeld niet genoeg tijd voor was.

Dit is echter niet het geval, zo heeft Sasko bevestigd. "Ik kan je vertellen dat we (de verhaallijn) hebben afgemaakt. Het was vanaf het eerste moment de bedoeling dat het zo zou verlopen. We wilden deze verhaallijn met veel dubbelzinnigheid beëindigen." De maker van de Dream On-missie is senior missieontwerper Patrick Mills, en hij zou er voor hebben willen zorgen dat spelers juist met veel vragen achter zouden blijven.

De Phantom Liberty-uitbreiding moet ergens in 2023 uitkomen op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc - de vorige generatie consoles wordt niet ondersteund. Phantom Liberty breidt 'een bestaand district' van Night City uit en bevat grotendeels nieuwe personages. Hoofdpersoon V en Johnny Silverhand, gespeeld door Keanu Reeves, keren ook terug.

Dit artikel delen:

Lees meer

Europese Commissie-werknemer creëert ophef via opmerking over Call of Duty-exclusiviteit Cast van Dead Space-remake onthuld
1

Reacties op: Peralez-verhaallijn in Cyberpunk 2077 wordt niet voortgezet in dlc

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • F5544

    • 14 november 2022 14:15
    Gaaf zin in

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.