Peralez-verhaallijn in Cyberpunk 2077 wordt niet voortgezet in dlc

Peralez-verhaallijn in Cyberpunk 2077 wordt niet voortgezet in dlc

In de aankomende Cyberpunk 2077-uitbreiding Phantom Liberty wordt de verhaallijn rondom het personage Jefferson Peralez niet voortgezet.

Dat heeft missieregisseur Paweł Sasko bevestigd bij het beantwoorden van vragen van fans. Peralez komt voor in de 'I Fought the Law'- en 'Dream On'-missies, en laatstgenoemde missie eindigt relatief adrupt, waardoor veel spelers zich afvroegen of deze verhaallijn niet afgemaakt was omdat er bijvoorbeeld niet genoeg tijd voor was.

Dit is echter niet het geval, zo heeft Sasko bevestigd. "Ik kan je vertellen dat we (de verhaallijn) hebben afgemaakt. Het was vanaf het eerste moment de bedoeling dat het zo zou verlopen. We wilden deze verhaallijn met veel dubbelzinnigheid beëindigen." De maker van de Dream On-missie is senior missieontwerper Patrick Mills, en hij zou er voor hebben willen zorgen dat spelers juist met veel vragen achter zouden blijven.

De Phantom Liberty-uitbreiding moet ergens in 2023 uitkomen op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc - de vorige generatie consoles wordt niet ondersteund. Phantom Liberty breidt 'een bestaand district' van Night City uit en bevat grotendeels nieuwe personages. Hoofdpersoon V en Johnny Silverhand, gespeeld door Keanu Reeves, keren ook terug.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Gaaf zin in

0

Aanbevolen voor jou