PEGI maakt melding van Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered

PEGI maakt melding van Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered

De website van Pan European Game Information (PEGI) maakt sinds gisteren melding van Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered.

PEGI is de organisatie achter de leeftijdsclassificering in Europa. Een vermelding op hun website is meestal dus erg betrouwbaar. Activision Blizzard heeft nog geen remaster van Modern Warfare 2 aangekondigd. De vermelding heeft het wel specifiek over de campagne en een multiplayer wordt niet genoemd.

Verder ontbreken alle details. Opvallend is dat er alleen PlayStation 4 als platform wordt genoemd en dat de releasedatum op 28 februari 2019 staat, wat gisteren was. Als de vermelding echt is, worden de platforms mogelijk nog aangepast en de releasedatum sowieso.

Eerder bracht Activision Blizzard al een remaster van de eerste Modern Warfare uit, al was die geruime tijd alleen verkrijgbaar voor mensen die de speciale editie van de toen nieuw uitgekomen Call of Duty-game kochten. Er gaan inmiddels al geruime tijd geruchten over een remaster van Modern Warfare 2, en daarbij wordt inderdaad gespeculeerd dat alleen de singleplayercampagne van de game van een remaster wordt voorzien.

Media has no description

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mocht dit zo zijn dan is dit weer de eerste CoD die ik ga halen na Black Ops 2, ook al heb ik 3 ook maar heb die amper aangeraakt. Hopen op een Black Ops remaster na MW2 mijn andere favoriet

0
test

@smoothy101 MW2 is zeker goed ja, alleen jammer van die locater mod.

0
test

@XtraLinkUK Je doelt op de heartbeat sensor? Volgens mij had niet elk wapen deze mod en was the counteren met het Cold Blood perk

0
test

Ik hoop dat deze remaster beter is dan de remaster van Modern Warfare...

0
test

@JustRaine Die remaster heeft goede reviews gekregen dus hoe kan het volgens jouw beter?

0
test

@armilo-theus Nouja ze kunnen beginnen met alle content gelijk beschikbaar te maken, inplaats van de DLC maanden later weer voor te schotelen voor een hogere prijs dan de orginele DLC (de Variety Map Pack bij MW:R b.v.) en de lootboxes achterwegen laten. Zal al een grote verbetering zijn.

0

Aanbevolen voor jou