Pedro Pascal zegt dat fans niet teleurgesteld zullen zijn door The Last of Us op HBO

Pedro Pascal zegt dat fans niet teleurgesteld zullen zijn door The Last of Us op HBO

De acteur van Joel uit de The Last of Us-serie die in ontwikkeling is voor HBO, heeft er vertrouwen in dat de serie fans niet teleur gaat stellen.

Dat vertelt Pedro Pascal in een interview met het Duitse magazine Neelix. In het interview beantwoordt hij vooral vragen over het personage dat hij speelt in The Mandalorian, maar ook krijgt hij de vraag om dieper in te gaan op Joel, die hij uitbeeldt in The Last of Us. Hij antwoordde als volgt: "Het filmen is al begonnen en het is geweldig. Het is een compleet nieuwe ervaring en een mooie kans om mijn fans een andere kant van mij te laten zien."

Daarna vroeg de interviewer of de verwachtingen van de fans voor extra druk zorgt, waarop Pascal antwoordde: "Ik denk dat de verfilming meer dan in staat is om het niveau van de game te behalen. Ik twijfel er absoluut niet aan dat we de fans en nieuwe kijkers niet teleur zullen stellen."

Onlangs deelde een medewerker van HBO dat The Last of Us pas in 2023 zal verschijnen, omdat het filmen nog bezig is.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hij zou wel eens kunnen gelijkhebben. HBO + schrijver van Chernobyl + sommige afleveringen geregisseerd door Druckmann himself. Dit gaat de eerste legitieme goeie videogame verfilming zijn. Let maar op. Mogelijk dat daarna ogen opengaan en dat vele anderen gaan zien en beseffen hoe het wel moet.

0
test

@Fordon_Greeman nee joh eerte legitieme goeie videogame verfilming is er al super mario bros de film ;). Maar dit zal wel eens een hele goeie serie kunnen worden ja.

0

@Fordon_Greeman het enige wat ik niet snap is dat ze Druckmann ook regisseur hebben laten zijn voor dit project. Een game regisseur is nog geen filmregisseur. Ik zeg niet dat het een pannenkoek is, maar het had mij beter geleken als hij een adviserende rol had gehad.

0
test

@Ziminar Late reactie. ja ben ik wel met je eens dat Druckmann niet per een sinecure is als regisseur van een film of serie. Zie Chris Robert en Wing Commander.

0
test

@Fordon_Greeman ho ho ho... eerst zien dan geloven heh :P

0

Ja dat zei Fassbender ook over Assassin's Creed. En toch was mijn teleurstelling zo diep dat archeologen over 1000 jaar het pas weer terugvinden. Eerst zien. Dan nog een keer zien. En dan pas geloof ik het.

0

Aanbevolen voor jou