Pc-versie Returnal verschijnt op 15 februari

Pc-versie Returnal verschijnt op 15 februari

De pc-versie van Returnal komt op 15 februari uit.

Dat hebben uitgever Sony Interactive Entertainment en ontwikkelaar Housemarque aangekondigd. De game verschijnt op Steam en Epic Games Store en gaat 59,99 euro kosten. Hieronder is een nieuwe trailer te bekijken.

Via PlayStation Blog werden daarnaast diverse details gegeven. Zo zijn de systeemeisen aangekondigd, die in onderstaand schema zijn te zien. Mensen met de juiste apparatuur kunnen het spel in resoluties als 21:9 en 32:9 spelen. Ook DLSS en FSR worden ondersteund om via kunstmatige intelligentie de framerate en de resolutie tegelijk hoog te houden. Met de juiste koptelefoon wordt ook 3D Audio ondersteund.

Ook is duidelijk dat mensen die reserveren een aantal in-game items ontvangen, waaronder een aantal wapens en een One Reflex Stimulant en Adrenaline Booster. Mensen die hun Steam-account aan hun PlayStation Network-account koppelen, ontvangen twee extra outfits.

Vorig jaar werd al bekendgemaakt dat Returnal naar pc zou komen, maar nu is ook de daadwerkelijke releasedatum bekend. Returnal kwam in april 2021 uit op PlayStation 5. De game is een soort roguelite bullet-hell-shooter waarbij spelers een vreemde planeet aandoen en moeten proberen te overleven tussen de vele gewelddadige wezens.

Watch on YouTube
Returnal

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou