Nieuws
Ninja Gaiden

Ninja Gaiden: Master Collection heeft nu grafische opties op pc

Pc-gamers waren sinds release niet te spreken over de collectie

Geschreven door Michel Musters op
De pc-versie van Ninja Gaiden: Master Collection bevat sinds kort grafische opties, zodat spelers zelf kunnen bepalen hoe de games in de collectie draaien.

Op en na lancering waren pc-spelers teleurgesteld met de collectie, omdat er geen optiemenu voor grafische instellingen aanwezig was. In plaats daarvan moest men - om bijvoorbeeld de resolutie aan te passen - in Steam zelf de opties van het spel aanpassen. Het ontbrak aan verdere grafische opties. Verder ontbraken ook muis- en toetsenbordondersteuning. Dit resulteerde in veel wisselvallige en negatieve recensies op Steam.

Ongeveer een maand na release heeft Team Ninja voor alle drie de games in de collectie grafische opties toegevoegd. Spelers kunnen onder andere de resolutie kiezen en diverse opties in- en uitschakelen, waaronder VSync, Anti-Aliasing, Depth of Field, Triple Buffering en de weergave van schaduwen.

Ninja Gaiden: Master Collection is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en Steam. De collectie bevat Ninja Gaiden Sigma, Ninja Gaiden Sigma 2 en Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge. Daarnaast zit eerder verschenen downloadbare content ook in het pakket.

Ninja Gaiden: Master Collection

Dit artikel delen:

Lees meer

Populaire Final Fantasy 14 was tijdelijk digitaal uitverkocht Hacks hebben werk aan cross-progressie in Apex Legends vertraagd
1

Reacties op: Ninja Gaiden: Master Collection heeft nu grafische opties op pc

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    StormFox

    • 13 juli 2021 09:40
    kortom een slechte port, maar wel voor 50 euro

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.