Ninja Gaiden: Master Collection heeft nu grafische opties op pc

Ninja Gaiden: Master Collection heeft nu grafische opties op pc

De pc-versie van Ninja Gaiden: Master Collection bevat sinds kort grafische opties, zodat spelers zelf kunnen bepalen hoe de games in de collectie draaien.

Op en na lancering waren pc-spelers teleurgesteld met de collectie, omdat er geen optiemenu voor grafische instellingen aanwezig was. In plaats daarvan moest men - om bijvoorbeeld de resolutie aan te passen - in Steam zelf de opties van het spel aanpassen. Het ontbrak aan verdere grafische opties. Verder ontbraken ook muis- en toetsenbordondersteuning. Dit resulteerde in veel wisselvallige en negatieve recensies op Steam.

Ongeveer een maand na release heeft Team Ninja voor alle drie de games in de collectie grafische opties toegevoegd. Spelers kunnen onder andere de resolutie kiezen en diverse opties in- en uitschakelen, waaronder VSync, Anti-Aliasing, Depth of Field, Triple Buffering en de weergave van schaduwen.

Ninja Gaiden: Master Collection is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en Steam. De collectie bevat Ninja Gaiden Sigma, Ninja Gaiden Sigma 2 en Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge. Daarnaast zit eerder verschenen downloadbare content ook in het pakket.

Ninja Gaiden: Master Collection

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

kortom een slechte port, maar wel voor 50 euro

0

Aanbevolen voor jou