Nieuws

Pc-versie Horizon Zero Dawn gaat minder patches ontvangen

Focus komt nu op vervolg te liggen

Geschreven door Michel Musters op
Guerrilla Games gaat minder tijd besteden aan het patchen van de pc-versie van Horizon Zero Dawn, aangezien de focus meer komt te liggen op de ontwikkeling van vervolg Horizon Forbidden West.

Dat heeft de Amsterdamse ontwikkelaar aangegeven tijdens de uitgave van een nieuwe patch voor de pc-versie van Horizon Zero Dawn. De update wist enkele crashes en verbetert hoe de game draait.

In de patch notes geeft Guerrilla aan de focus naar het vervolg te plaatsen. "Terwijl ons team Horizon Forbidden West blijft ontwikkelen, gaan we na deze patch minder frequent updates uitgeven voor Horizon Zero Dawn Complete Edition op pc. Wel blijven we de plekken waar onze community actief is monitoren."

Horizon Forbidden West werd vorig jaar tijdens een PlayStation 5-presentatie onthuld en moet voor zover bekend dit jaar op PlayStation 5 en PlayStation 4 uitkomen. Een pc-versie is niet aangekondigd, maar Horizon Zero Dawn kwam ook pas een paar jaar na release op PS4 naar pc.

Horizon Zero Dawn

Dit artikel delen:

Lees meer

Predator nu ontgrendelbaar in Fortnite Fall Guys komt toch niet naar Xbox Game Pass
1

Reacties op: Pc-versie Horizon Zero Dawn gaat minder patches ontvangen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Markus88

    • 21 januari 2021 14:07
    Ben weer begonnen met HZD sinds gisteren op de pc. Wat draait ie lekker joh! Ik heb alles op ultra behalve de shadows, en ik kom niet onder de 120fps.. En wat ziet het er mooi en vet uit. Heb de game uitgespeeld op ps4 in de eerste week dat ie uitkwam maar het verschil tussen 30fps en hoger is echt wel lekker haha!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.