Pc-versie Halo: Reach speelbaar op E3

Pc-versie Halo: Reach speelbaar op E3

Een pc-versie van Halo: Reach is waarschijnlijk speelbaar tijdens de E3. Ook zendt 343 Industries vanavond een livestream uit, waarin wordt gepraat over de pc-versie van Halo: Reach en het naar pc brengen van The Master Chief Collection.

Microsoft heeft onthuld wat de plannen zijn voor het E3 Fan Celebration-evenement van de Microsoft Store, dat op 9 juni plaatsvindt. Bezoekers van het evenement op E3 kunnen hier Gears of War 4 spelen en de E3-presentatie van Xbox volgen. Brian Jarrard, community manager van 343 Industries, zegt bovendien dat de bezoekers "zeer waarschijnlijk" aan de slag kunnen met een pc-build van Halo: Reach.

Jarrard zegt ook dat de eerste publieke tests van de pc-versie van The Master Chief Collection waarschijnlijk in juni beginnen. Deze testperiode stond oorspronkelijk gepland voor april, maar werd uitgesteld. Jarrard gaf destijds als reden datThe Master Chief Collection een complex project is om aan te werken, waardoor het ontwikkelteam meer tijd nodig had dan gedacht.

Het officiële Twitter-account van Halo heeft aangekondigd dat er vanavond een 343 Social-stream wordt uitgezonden, waarin Jarrard, IK Grubb en ontwerpregisseur Max Szlagor praten over de pc-versie van Halo: Reach en het naar pc brengen van The Master Chief Collection. De uitzending van 343 Industries begint vanavond om 22:00 uur Nederlandse tijd en kan live worden gevolgd via het Mixer-kanaal van Halo.

Als aanvulling op de livestream van vanavond, zegt Tyler Davis, community support van 343 Industries, dat er later deze week een uitgebreide blogpost wordt geplaatst. Hierin wordt onder andere gesproken over Halo: Reach, de pc-versie van The Master Chief Collection en waar de verschillende teams momenteel aan werken. Volgens Davis is het document maar liefst 22 pagina's lang en moet deze uiterlijk aanstaande vrijdag verschijnen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kan niet wachten om halo weer op de pc te doen! Deel 2 al niet eens meer kunnen doen omdat Vista. Hoop echt dat het sneller komt dan later, dan heb ik wat te doen tot April 2020.

0
test

@Derper Halo 2 heeft gewoon fan patches om op Windows 10 te spelen.

0

Oehhh, Halo CE was een monster op de pc vroeger custom maps guns etc geweldige ervaring was dat !!

0

Aanbevolen voor jou