Pc-versie Fifa 21 bevat geen next gen-features

Pc-versie Fifa 21 bevat geen next gen-features

De pc-versie van het nieuwste deel van de populaire voetbal-franchise, Fifa 21, bevat niet de features van de next gen-consoles. Dat blijkt uit de FAQ-pagina van de game.

Fifa 21 op de pc is op dit moment gebaseerd op de PlayStation 4 en Xbox One-versie van de game, niet op die van de Xbox Series X en PlayStation 5. De next gen-features die vorige week werden aangekondigd waren deferred lighting en rendering die de wedstrijden een stuk realistischer moeten maken en voor een betere speelervaring moeten zorgen. Verder zijn ook de speler-animaties verbeterd in de PS5 en Series X-versie en werd de DualSense 5's haptic feedback-mogelijkheden voor de next gen-versie van Fifa 21 bevestigd. De FAQ-pagina met alle informatie over de pc-versie is hier te bekijken.

Fifa 21 komt 9 oktober uit op de pc, Xbox One, Nintendo Switch (Legacy Edition) en PlayStation 4. De game komt op een later moment uit op de Xbox Series X, PlayStation 5 en Google Stadia. Het is mogelijk dat er met de release van de next gen-versie van Fifa 21 een patch voor de pc-versie uitkomt die de functies toevoegt. Of EA daar plannen voor heeft is op het moment van schrijven nog niet bekend.

 
EA Sports FC24

EA Sports FC24 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Liever lui dan arm

0
test

Deferred lightning is niks next gen aan. helemaal niks. Dat is gewoon 'real time licht iedere frame berkenen en daarna renderen'. Met baked lightning en fake shadows kwam Fifa dus al een heel end en dit bespaart enorm op performance. Op PC kan dit eigenlijk al jaren...

0
test

@smoothy101 Maar toch wordt 't op de PC in de nieuwe FIFA niet gebruikt. Waarom? Vraag ik me dan af.

0

Aanbevolen voor jou