Bij Driver wordt een constante verbinding met het internet vereist. De productpagina van From Dust op Steam vermeldt bij het kopje '3rd-party DRM' dat er enkel gebruik wordt gemaakt van Ubisoft Online Service. Het is daarbij nog niet zeker of spelers van From Dust ook continu verbonden moeten zijn met het internet. Ubisoft heeft nog niet gereageerd op het nieuws.

De uitgever kreeg in het verleden verschillende malen kritiek te verduren om zijn DRM-beleid. Zo waren Assassin's Creed II en Splinter Cell: Conviction voor de PC ook alleen maar te spelen als er verbinding was met het internet. Raakte een speler deze kortstondig kwijt, kon er niet verder gespeeld worden en bestond het risico dat de behaalde voortgang niet was opgeslagen. Dit laatste werd via een update opgelost, later zwakte Ubisoft zijn DRM-beleid voor de twee spellen nog verder af. 

Tegenstanders van het DRM-beleid menen dat deze vorm van beveiliging juist spelers die een game legaal kopen straft, in plaats van zij die het illegaal hebben gedownload. Kort na de release van Assassin's Creed II en Splinter Cell: Convinction waren er al versies op internet te vinden waar de DRM uit was gehaald.