Pc-versie Dead or Alive 5 Last Round mist enkele modi | Gamer.nl

Pc-versie Dead or Alive 5 Last Round mist enkele modi | Gamer.nl

De pc-versie van Dead or Alive 5 Last Round mist enkele belangrijke opties. Uitgever Koei Tecmo liet weten dat de vechtgame geen online multiplayer-optie bevat. Deze verschijnt 'binnen drie maanden na de release'. Ter compensatie is de game met 10 procent korting aan te schaffen, waardoor deze te koop is voor 33,29 euro in plaats van 36,99 euro.

Dead or Alive 5 Last Round op de pc gaat gepaard met meer beperkingen. Zo zijn de in-game effecten ‘gelijk aan de PlayStation 3-versie’ en alleen de schaduweffecten ‘gelijk aan de PlayStation 4-versie’. Ook zijn Danger Zone en Crimson stages niet beschikbaar, mi en Steam Achievements, ontbreekt Steam Cloud-ondersteuning en zijn er geen aanpa ingsmogelijkheden voor het toetsenbord.

Enkele vroegtijdige spelers hebben ook opgemerkt dat de Steam-versie geen gebruik maakt van de Soft Engine. De engine die de ontwikkelaar gebruikte voor de PlayStation 4- en Xbox One-versie. Deze zorgt er, volgens Koei Tecmo, voor dat de huid van personages er zachter uitziet.

Eerder ging de lancering van de Xbox One-versie ook gepaard met enkele problemen.  De pc-versie van Dead or Alive 5 Last Round kende bovendien al een maand vertraging, maar verschijnt morgen op Steam.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou