PC-demo Bulletstorm pas na release | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Rein laat weten dat er nu gewerkt wordt aan de demo, maar dat deze helaas niet af zal zijn voor de release. Wanneer de demo exact beschikbaar wordt gemaakt is niet bekend, enkel dat de demo vlak na de release van de game zal verschijnen. Bulletstorm verschijnt 24 februari. "Bulletstorm PC demo wordt aan gewerkt!", twittert Rein. "Zal niet op tijd af zijn voor de releasedatum maar komt snel daarna." 

Bulletstorm

Bulletstorm plaatst de speler op een planeet vol moordlustige mutanten. Gelukkig kun je er zelf ook wat van. In Bulletstorm staat het sierlijk afslachten van je vijanden centraal. Sierlijke kills door vijanden bijvoorbeeld tegen elektrisch geladen objecten te trappen, of door meerdere vijanden met één granaat op te blazen, worden beloond met extra punten.
 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou