Path of Exile-uitbreiding Expedition nu beschikbaar

Path of Exile-uitbreiding Expedition nu beschikbaar

Expedition, de nieuwe uitbreiding voor de free-to-play-rpg Path of Exile, is nu beschikbaar op pc.

De uitbreiding voegt onder andere de Expedition Challenge League, vier nieuwe handelaren en negentien nieuwe Skills- en Support-gems toe. Ook wordt de balans van de game flink aangepast. De Expedition-uitbreiding komt aanstaande woensdag ook naar consoles.

Verder is de Royale-modus behoorlijk op de schop genomen. Royale werd in 2018 als 1 aprilgrap aangekondigd, maar werd toch als modus uitgebracht. Hierin worden honderd spelers op een eiland geplaatst en moeten zij strijden tot er één overblijft. De nieuwe versie van de modus heeft onder andere een verbeterde spectatormodus, leaderboards, verbeterde terreinen en een functionelere interface. De modus is elk weekend speelbaar tot de Experdition League eindigt.

Path of Exile verscheen in 2013 op pc en kwam in 2017 naar Xbox One en in 2019 naar PlayStation 4. Er wordt ook gewerkt aan een vervolg, maar dat komt waarschijnlijk niet voor 2022 uit.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Denk dat het bericht beter kan zijn: Nieuwe uitbreiding is op de PC vanaf afgelopen vrijdag 22:00 uur beschikbaar, groot deel van de playerbase in rep en roer vanwege alle nerfs plus veel mensen piepen om de mechanics van de nieuwe league. Daarnaast 25% minder mensen die het spelen door de uitgebrachte patch notes (en dus nerfs).

0

Aanbevolen voor jou