Patches voor PC-versie SSFIV: Arcade Edition op komst | Gamer.nl

Patches voor PC-versie SSFIV: Arcade Edition op komst | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Capcom raadt spelers die hier problemen mee ervaren aan in de tu entijd gebruik te maken van een standaard toetsenbord of een op de PC aangesloten Xbox 360-controller. De besturing kan ook voor problemen zorgen wanneer spelers zelf hun toetsen instellen, wat in bepaalde gevallen de game laat vastlopen. 

Bij de grafische instellingen zorgt het kiezen voor 'smooth mode' voor onbedoelde problemen, al wordt dit waarschijnlijk pas opgelost in de volgende patch op 25 juli. Ook zit er in de versies die niet via Steam gekocht zijn nog een limiet op het aantal personages dat spelers kunnen selecteren wanneer zij niet verbonden zijn met het internet. Dat wordt naar verwachting op 16 juli opgelost, eveneens via een patch. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou