Patch Zack Zero lost gameplay-problemen op | Gamer.nl

Patch Zack Zero lost gameplay-problemen op | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De update vergroot onder meer de bewegingsvrijheid van de speler en maakt het makkelijker om te wi elen tu en platformen op de voorgrond en achtergrond. Ook is het makkelijker om te wi elen tu en de verschillende vormen van hoofdpersoon Zack en kan de speler nu met de rechter analoge stick de camera een stukje bewegen. Verder zijn er een aantal bugs verholpen waarbij de game crashte of vastliep. De volledige lijst van aanpa ingen is te bekijken op de website van Zack Zero.

Zack Zero is een tweedimensionaal avontuur dat zich afspeelt op de planeet van de kwaadaardige Zulrog. Als Zack moeten spelers de plannen van Zulrog stoppen en de dame in nood, Marlene, redden. Zack kan dankzij zijn pak speciale krachten gebruiken die gebaseerd zijn op de elementen vuur, ijs en aarde. Naarmate hij verder komt, wordt hij sterker en worden meer krachten vrijgespeeld.  


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou