Patch voor UFC Undisputed 2010 verschijnt in oktober | Gamer.nl

Patch voor UFC Undisputed 2010 verschijnt in oktober | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De patch brengt verbeteringen aan in de online-, camps- en carrièremodi en in de gameplay. Zo kunnen spelers na het downloaden van de patch statistieken van de tegenstander opvragen voordat zij een gevecht ingaan.

'Tank', de administrator van de officiële website van UFC Undisputed 2010, laat op het forum weten dat de ontwikkelaar zich realiseert dat de patch later komt dan verwacht. "We realiseren ons goed dat de productie-tijdlijn voor deze patch langer is geweest dan verwacht, maar veel van de problemen die opgelost worden in deze patch vereisten behoorlijk wat onderzoek en verandering aan de client- en servercode om de online-ervaring te verbeteren.

Tank meldt dat THQ de patch volgende week ter goedkeurig naar Microsoft en Sony stuurt en dat het daarom nog onzeker is wanneer de patch precies verschijnt. "Zoals altijd het geval is kunnen wij niet beloven dat de patch op een bepaalde datum of tijdspanne uitkomt totdat het goedgekeurd is, dus er is een mogelijkheid dat het later in oktober verschijnt, afhankelijk van de testresultaten", aldus de administrator.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou