Het gebeurt momenteel regelmatig dat neergeschoten spelers in de buurt van een tegenstander weer in de game geplaatst, of gespawned, worden. Hierdoor kan het gebeuren dat die spelers meteen weer neergeschoten worden. Treyarch werkt momenteel aan een patch die dit probleem zou moeten oplossen op PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

Ook de sluipschuttersgeweren in de game worden verbeterd. Na de patch zullen sluipschutters die een geluidsdemper op hun wapen hebben altijd met één schot een tegenstander doden, wanneer ze hem in het hoofd schieten. Ook zullen deze wapens zuiverder worden, wanneer een speler inzoomt. Deze aanpassingen zullen alleen in de PS3- en Xbox 360-versies van het spel worden doorgevoerd. 

Deze en andere verbeteringen staan omschreven in de officiële forums van de PC-, Xbox 360- en PlayStation 3-versie van Call of Duty: Black Ops. 

Planning

De spelcomputerversies van de update zijn gisteren aangeboden aan Sony en Microsoft. Zij zullen deze testen, alvorens ze vrijgegeven kunnen worden. Als de patches probleemloos zijn, duurt het doorgaans acht tot negen dagen totdat de updates te downloaden zijn. De PC-patch wordt rond dezelfde tijd als de spelcomputerupdate verwacht.