Patch voor Settlers 7 lost aantal problemen op | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Veel spelers meldden problemen met het tiende level van de game. Wanneer tijdens dit level het spel werd gesaved, stopte het spel met werken. Dit probleem zou opgelost moeten zijn met de patch. Ook worden een aantal andere problemen opgelost en zijn er Twitter- en Facebook-functionaliteiten toegevoegd aan het spel.

Multiplayerproblemen

Veel spelers melden ook problemen met het spelen van de multiplayer. Hoewel deze patch de problemen voor sommige mensen in ieder geval tijdelijk lijkt te hebben opgelost, zeggen veel spelers in het Ubisoft-forum nog steeds niet online te kunnen spelen. Tot slot schijnt de patch niet automatisch geïnstalleerd te worden in Steam-versies van het spel. Dit kan echter ook handmatig gedaan worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou