Patch voor PC-versie Fallout: New Vegas uitgebracht | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We hebben zojuist een automatische update voor de PC-versie van Fallout: New Vegas uitgebracht die de problemen met quests en scripting op moet lo en. We werken er hard aan om deze update zo snel mogelijk ook voor de PlayStation 3 en Xbox 360 beschikbaar te maken en zullen van ons laten horen zodra we weten wanneer dit zal zijn", zo is te lezen op de blog van Bethesda.

New Vegas

Fallout: New Vegas verplaatst zich van de oostkust naar de westerse uithoeken van de Verenigde Staten en heeft ook zijn oorspronkelijke ontwikkelaar Bethesda ingeruild. Het spel is ontwikkeld door Obsidian Entertainment, dat inmiddels een reputatie opgebouwd heeft voor het maken van vervolgdelen op titels van andere studio's.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou