Nieuws
Warzone.jpg

Patch verzwakt wapens in Call of Duty: Warzone

Nerf time

Geschreven door Erik Nusselder op
Een nieuwe patch heeft twee sterke wapens aangepakt in Warzone en de multiplayermodus van Call of Duty: Modern Warfare. Het gaat om de wapens AS Val en de SP-R 208.

Beide geweren werden aan het begin van het zesde seizoen toegevoegd en kampten met problemen. Bij de Val was dat vooral een bug: het wapen kon door meerdere muren heen schieten. Dat was natuurlijk niet de bedoeling.

De SP-R 208 werd door veel spelers gezien als het sterkste wapen in Modern Warfare, zowel in de gewone multiplayer als in de gratis Battle Royale-modus Warzone. Het wapen wordt met de nieuwe patch aardig verzwakt. De 'flinch' is verhoogd en het richten langs de loop is iets vertraagd. Het vizier met variabel zoomniveau is nu dichter bij de speler, wat het richten ook langzamer maakt. Ook zijn verschillende kogelsoorten vertraagd.

Verder is er een probleem opgelost waardoor spelers konden overleven in gas en heeft ook de SKS een update gekregen. Het volledige patchoverzicht is te vinden op de website van de game.

Dit artikel delen:

Lees meer

'Microsoft gaat App Store omzeilen met xCloud via browser' Ghost of Tsushima-update voegt aaien en rekruteren van honden toe
2

Reacties op: Patch verzwakt wapens in Call of Duty: Warzone

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  HunterSeeker

  • 9 oktober 2020 12:27
  dus geen quickscopes meer met de SP-R 208, blijft wel een beest van een geweer hoor. Dikke knal met elk schot, een kill voelt heerlijk (in MP, WZ niet getest)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  HunterSeeker

  • 9 oktober 2020 12:33
  er is nu nog een bug die mensen laat overleven in het gas. Er is een manier om oneindig stimpacks te krijgen, daarmee kan je steeds jezelf blijven healen in het gas. Dacht dat dat gefixed was door jullie bericht maar dat was dus iets anders.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.