Patch PC-versie Ghost Recon: Future Soldier verschenen | Gamer.nl

Patch PC-versie Ghost Recon: Future Soldier verschenen | Gamer.nl

Vorig jaar verraste Konami vriend en vijand door met Pro Evolution Soccer 2015 een heerlijke voetbalgame af te leveren. Het bedrijf heeft de schijn de laatste tijd een beetje tegen door de geruchten dat ze stoppen met het maken van AAA-games. PES 2016 bewijst in ieder geval dat de uitgever nog lang door mag gaan met het ontwikkelen van dergelijke games.

Naast een verbeterde stabiliteit en balans, is de voice chat-kwaliteit voor Vista-gebruikers opgeschroefd en is het navigeren door de menu's verbeterd. Zodra spelers verbinden met internet, wordt gevraagd de update te downloaden, waarna een auto-downloader zich opent. Spelers kunnen ook handmatig twee aparte patches downloaden. 

De PC-patch bevat daarnaast ook de verbeteringen die voor de consoleversie van Future Soldier eerder waren doorgevoerd. Hierdoor is het onder meer mogelijk om een party van zes man te hebben in de multiplayerstand van het spel. Daarnaast zijn verscheidene wapens beter gebalanceerd, alsook uitrusting. De gevoeligheid van het richten en quick scope is ook aangepast, evenals het gebruik van mêlee. Daarnaast zijn map exploits verwijderd en zijn XP-waarden verbeterd. 

Ghost Recon: Future Soldier is vanaf vandaag via digitale kanalen als Steam beschikbaar in Europa en ligt vanaf morgen in de winkels. De spelcomputerversie is sinds eind mei verkrijgbaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou